Daar ben ik weer

Lang niets gepost door ingewikkelde verhuizingen en andere drukte. Wel heel veel foto’s gemaakt, o.a. voor Hematon.

Serious Request in aantocht

Het weer wordt slechter, dus meer tijd op zolder plus goede voornemens.

Om te beginnen de komende week/weken alvast een quick flood aan nieuwe berichten uit fotoreeksen van het afgelopen jaar (ja zo lang is het laatste bericht wel geleden op een paar dagen na) en als er geen nieuwe opdrachten tussendoor komen zal ik vanaf een bepaald moment  “uit de oude doos” wellicht nog wat mooi spul herbewerken (want naast het maken van veel foto’s helpt ook het bewerken van veel foto’s om je techniek te verbeteren en dan kan die oude wat mindere foto er ineens toch erg mooi uitzien. En dan heb ik het echt niet over zwaar photoshoppen, maar over datgene dat in een compactcamera of smartphone automatisch (maar suboptimaal..) gaat. Spelen met licht, contrast, kleur en hier en daar daarbovenop een kleine correctie of verbeterde uitsnede.